divendres, 28 de novembre del 2014

Bolera

Tard, però per fi avui començo el meu blog del Projecte Rossinyol, a part de tenir molta feina no l'he començat abans perquè em volia esperar a tenir les primeres trobades amb la meva mentorada, ja que així el nom del blog pot anar relacionat amb ella.

I ja que ho he comentat us explicola relació del títol amb la meva mentorada; faig de mentora a una nena de 10 anys, la Fatumata, és de Gàmbia i fa molt poc que està aquí això fa que no parli gaire català ni castellà, a més a tot això s'hi suma la seva timidesa, és per això que he decidit posar aquest nom al blog, perquè cada paraula que diu és com sentir piular a un ocell.


Avui el temps ens ha espatllat els plans que teniem des d'un principi, però tot i això no ha impedit que ens ho passessim d'allò mé bé! Hem decidit anar a la Bolera, on quedavem protegides del vent i el fred, allà ens hem trobat amb 2 Rossinyols més i amb un dels rossinyols i el seu mentor hem fet una partida de 4 on la Fatumata ens ha guanyat a tots.


Un cop acabada la partida hem anat a la planta de dalt la qual està plena de piscines de boles i a la Fatumata l'hi han encantat, tant aquestes com els infables on ha estat jugant una bona estona. 


Amb moltes ganes de que arribi ja el pròxim divendres!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada